Térítéses szolgáltatások

  • A betegek a TAJ számot tartalmazó Hatósági Igazolvány, a Személyi Igazolvány valamint a Lakcímkártya (új típusú személyi igazolvány esetén) bemutatásával ingyen jogosultak a gyógyító-megelőző ellátás keretében orvosi vizsgálatra, illetve a szükséges gyógykezelésre.
  • Fogászat: Szabad kapacitás hiányában 2015. augusztus 01-től intézetünk területi ellátási kötelezettsége alá nem eső (területen kívüli) páciensek számára térítéskötelesek lesznek a fogászati ellátással kapcsolatos radiológiai ellátások. Fogorvosi magánellátásból érkező pácienseket OEP finanszírozás terhére nem tudunk fogadni, tehát a magánorvos által kért radiológiai vizsgálatok térítéskötelesek.
  • A tüdőszűrés díja a 35/2013. (II. 14.) Kormány rendelet “a térítési díj ellenében igénybe vehető egyes egészségügyi szolgáltatások térítési díjáról szóló 284/1997. (XII. 23.) Korm. rendelet módosításáról” alapján 1700 Ft. Rendelet megtekintése
  • Figyelem! Megjelent a Kormány 434/2013. (XI. 19.) Korm. rendelete a térítési díj ellenében igénybe vehető egyes egészségügyi szolgáltatások térítési díjáról szóló 284/1997. (XII. 23.) Korm. rendelet módosításáról Rendelet megtekintése
  • A nem társadalombiztosítás által finanszírozott egészségügyi ellátásért, és a TAJ számmal nem rendelkező betegek ellátásáért fizetendő térítési díjakat összefoglaló „Térítési díj szabályzat” megtalálható a recepción, a rendeléseken és az intézet pénztárában.
Print Friendly