Honlap használata

Honlapunkon igyekszünk minden szükséges információt, tájékoztatást megadni az oldalt felkeresők számára.

A teljesség igénye nélkül néhány hasznos menüpontra, funkcióra szeretnénk felhívni itt a figyelmet.

 • A “Gyengénlátók” gomb segítségével megváltoztatható a honlap teljes kinézete, ami így fekete-fehérre vált a jobb olvashatóság érdekében.
 • Amennyiben nem jól olvasható a honlapon található szöveg, kérem használja a jobb oldalon található “+” illetve “-” jelet a szöveg nagyításához vagy kicsinyítéséhez. A “100%” gombra kattintva visszatérhet az eredeti betűmérethez.

  E-mail üzenet írásához kattintson az adott osztály kék színnel megjelölt, aláhúzással kiemelt e-mail címére. E-mail üzenetét a nap bármely időszakában küldheti.

 • Az aktuális távollétek, rendelési idő módosulásokról, az e-mail válaszadás szüneteléséről teljes körű információ található az “Aktuális információk” menüpontban.

  Kattintson ide az aktuális információk menüpont megtekintéséhez, vagy válassza azt ki a jobb oldalon megjelenő menüpontok közül.

  Egy aktuális napon az összes távollét, rendelési idő módosulása megtekinthető a jobb oldali menüben az eseménynaptár egy napjára kattintva.

 • A betegellátás rendjéről, egy adott szakrendelés felkereséséhez szükséges igazolványok, dokumentumok listájáról kaphat bővebb tájékoztatást a következő menüpontban. Ugyanitt szó esik a TAJ kártyáról, a sorrendiségről valamint ismét az előjegyzés fontosságáról. Bővebb tájékoztató található a “Betegellátás rendje” menüpontban.

  Kattintson ide a “betegellátás rendje” tudnivalók megtekintéséhez, vagy válassza azt ki a jobb oldalon megjelenő menüpontok közül.

 • Intézetünk telefonos és elektronikus levelezés útján történő elérhetőségeiről tájékozódhat az “elérhetőség” menüpontban. Megtalálhatóak az osztályok közvetlen hívószámai, az elektronikus levélcímei, azok az időpontok, amikor telefonos megkeresés útján az osztályok előjegyzési időpontot illetve általános információt tudnak nyújtani.

  Kattintson ide az “elérhetőség” tudnivalók megtekintéséhez, vagy válassza azt ki a jobb oldalon megjelenő menüpontok közül.

 • Intézetünk területi ellátási kötelezettségében szereplő települések és szakmák listáját találja meg az alábbi menüpontban “ellátási terület”.
  2016. október 3-tól Intézetünk kizárólag csak a területi ellátási kötelezettségben meghatározott települések lakosait fogadja (ezen településeken az állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező lakosokat illetve ezen településeken rendelő háziorvos által kiállított érvényes beutalóval rendelkezőket, kivéve a sürgős szükség (életveszélyes állapot)) esetét!
  Kattintson ide az “ellátási terület” megtekintéséhez, vagy válassza azt ki a jobb oldalon megjelenő menüpontok közül.
Print Friendly