Bemutatkozás

Intézetünk Pest-megye délnyugati részén, a Csepel-szigeten helyezkedik el, Budapest határától kb. 10 km-re.

2012. január 1-től irányító szervünk a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, középirányító szervünk a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet.

Működési formánk: önálló szakrendelő.

Tevékenységünk döntő részben járóbeteg szakellátás és gondozás, kisebb részben alapellátás. 10 település megközelitőleg 124 ezer lakosának szakorvosi ellátását és 20 település több, mint 140 ezer lakosának gondozását végezzük.

Alapvető feladatunk diagnosztikai tevékenység és szakkonzílium nyújtása a területünkön praktizáló háziorvosok és házi-gyermekorvosok számára. Szakrendelőnkben vannak beutalásra kötelezett és ún. szabad szakrendelések is (utóbbiakat a betegek beutaló nélkül vehetik igénybe).

http://www.szszri.hu/?page_id=618

Házirendben szabályozzuk a működési rendet és a jogosultságokat (kattintson ide a megtekintéshez), melyekről betegeinket az intézet folyosóin és a rendelőkben elhelyezett táblákon tájékoztatjuk.

Pácienseinket intézetünkben hétfőtől-csütörtökig 7h–19h-ig, pénteken 7h-14h-ig fogadjuk.

Szakszerű működésünket egységes minőségbiztosítás segíti.

2010 januárjától működő internetes honlapunkon (www.szszri.hu) az érdeklődők informálódhatnak szakrendeléseinkről, orvosainkról, a rendelési időkről, stb.

Intézetünk életében új fejezet kezdődött 2009-ben, amikor is az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett „Kistérségi járóbeteg szakellátás fejlesztése a Közép-magyarországi régióban” című pályázaton sikeresen szerepeltünk. Az elnyert közel 800 millió forintos támogatással lehetőségünk nyílt arra, hogy emeltszintű járóbeteg-szakellátó központtá váljunk. Ennek keretében modernizáltuk a radiológiai ellátást, a laboratórium és a kardiológiai szakrendelés elavult infrastrukturális körülményeit, valamint informatikai rendszerünket, integráltuk az eddig Ráckevén működő tüdőgondozót a központi épületbe és kialakításra került egy egynapos sebészeti beavatkozásokat, nappali és kúraszerű ellátásokat biztosító részleg is. Reméljük, hogy a kibővített, modernizált rendelőintézetben nemcsak a betegellátás minősége, hanem a páciensek és az itt dolgozók közérzete is javult.

Print Friendly