Lakossági tájékoztató

Tisztelt Látogató!

Az alábbiakban igyekeztünk összefoglalni – a teljesség igénye nélkül – a magyar egészségügyben jelenleg is érvényben lévő, egy adott szakrendelést felkeresni kívánó személy részére érvényben lévő törvényi szabályozásokat, valamint Intézetünkben a betegellátást érintő szabályozásokat, normatívákat:

A szakrendelésekre a hívószám osztása a rendelés kezdete előtt 1 órával kezdődik (kivéve azok a szakrendelések, ahol 08:00 előtt megkezdődnek a rendelések).


Előzd meg a cukorbetegséget rendszeres mozgással, egészséges táplálkozással és évenkénti szűrővizsgálattal!
A projekt a TÁMOP-6.1.3.B-12/1-2013-0001 pályázat keretei között, az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. Kattints ide a megtekintéshez

Ne feledkezz meg a szűrővizsgálatokról sem! A méhnyakrák a második leggyakoribb daganattípus, amely védőoltással illetve szűréssel megelőzhető!
A projekt a TÁMOP-6.1.3.B-12/1-2013-0001 pályázat keretei között, az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. Kattints ide a megtekintéshez


Tisztelt Pácienseink! Több visszajelzés érkezett, hogy nem kapnak választ az e-mailben küldött levelükre. Belső rendszerünkben azonban minden e-mail kérésre válaszolunk, és a mi szolgáltatónk nem ad hibaüzenetet. Amennyiben Ön valamelyik ingyenes e-mail címről küldött levelet (freemail, citromail, stb.) és nem kapott választ, kérjük ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát. Amennyiben ott sem található, valószínű, hogy valamiért az e-mail szolgáltató tiltólistára tette az Intézetünkből érkező válaszleveleket. Kérjük ebben az esetben vegyék fel a kapcsolatot a levelező rendszerük szolgáltatójával.


  • Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy telefonon információ a betegre vonatkozóan nem adható!
  • Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy telefonos konzultáció panaszokról, betegségekről, sérülésekről nem lehetséges (mivel a beteg nincs jelen)!
  • Lelet kiadása egyéb személy (nem a beteg) részére: A beteg egészségügyi ellátásának befejezését követően csak a beteg által adott teljes bizonyító erővel rendelkező magánokiratban felhatalmazott személy jogosult az egészségügyi dokumentációba való betekintésre, és arról másolat készítésére: 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről, 24. § 8. pont
  • Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy a szakrendeléseken felejtett személyes okmányokat hétfőtől csütörtökig Intézetünk 1. emeletén található gazdasági osztályon átvehetik 8-15 óra között!
Print Friendly